Tällä viikolla yritettiin toteuttaa viikko sitten tehtyä treenisuunnitelmaa. Ruudun kanssa päädyin hinkkaamaan kosketusalustan kanssa ja ilman ruudun keskikohtaa ja tämä alkaa tuottaa kyllä tulosta. Vauhti ei edelleenkään ole päätä huimaava, mutta ajattelin, että tehdään liikkeen tekniikka ensin kuntoon ja sitten haetaan vauhti satunnaisilla leluruuduilla. Otin harjoituksen alle myös ruudun loppuosan, jonka kanssa ei näyttäisi juuri olevan ongelmia. Mitä nyt loppuluoksetulossa Peppi ei välttämättä innostuksissa päädy ihan sivulle seuraamaan...

Metallin kanssa ollaan edetty siihen, että nostaa sen naksutellessa lattialta. Nyt vain haluan vahvistaa tämän hyvin ja sitten pitäisi saada Peppi jollain ilveellä liikkumaan se kapula suussa (ei tuu olemaan helppoa...;o).

Kaukojen kanssa ollaan edistytty mielestäni ihan mielettömästi. Näköjään olen taas ollut tässä liikkeessä ihan liian arka vaikeuttamaan liikettä, pitäisi luottaa jo siihen, että Peppi on jo aika kokenut tokoilija ja sille pitäisi melko nopeasti mennä asiat perille, koska se osaa oppia. No, parempi tietysti näin päin kuin liika kiirehtiminen. Matkaa ollaan siis saatu pidennettyä tuon istu - seiso vaihdon kanssa jo varmasti yli kuuden metrin ja maasta seisomaan vaihtokin sujuu jo muutaman metrin etäisyyden kanssa :o).

Tunnaria olen uskaltautunut tekemään itsekseni kaksi kertaa nyt viikon aikana. Ensimmäisellä kerralla taas Pepillä melko epävarmat otteet, mutta saatiin kuin saatiinkin muutama onnistunut suoritus. Tänään sitten kaksi toistoa, ensimmäisellä hieman epävarma, ja annoin kunnon kehut ja palkan heti kun poimi oikean kapulan. Toinen toisto olikin sitten jo oikein hyvä ja palautti sen myös tosi nätisti sivulle, jes! Huomasin muuten taas kuinka todella, todella tärkeää nimenomaan tässä liikkeessä on, että pysyn itse erittäin positiivisena ja mahdollisimman vähän paineistavana Peppiä kohtaan.

Tänään tein myös muutaman luoksetulon, ensimmäisessä vapautus takapalkalle makuusta, toinen läpijuoksu, ja kolmannella vapautus seisomisesta. Ihan kivasti, maahanmeno olisi saanut olla vähän nopeampi, eli sitä voisi ottaa ihan erikseen koko liikkeestä.