Friia-penskan kanssa ollaan käyty nyt neljä kertaa pentukoulussa ja täytyy kyllä sanoa, että on tehnyt neidille tosi hyvää! Ensimmäisellä kerralla muiden koirien läsnäolo oli melkoisen häiritsevää, mutta nyt ei enää tarvitse haukkua muita kuin vähän vaan alussa.

Kovin ahne tuo on, ehkä jopa vielä ahneempi kuin äitinsä. Leikkiminen on vielä liikaa häiriöisissä paikoissa. Kotona (ja ulkonakin omalla pihalla) leikkii vetoleikkiä ja innostuu kovasti pallosta ym. leluista, mutta koulutuksissa en ole saanut Friia vielä kiinnostumaan leluista oikeastaan ollenkaan. Pitäisi varmaan hankkia joku karmee vinkulelu, jonka ottaisi esiin vain ja ainoastaan yhteisleikkiä varten. Koulutuksissa siis mennään namin avulla, hyvin on toiminut tähän asti, mutta haluaisin ehdottomasti jatkoa ajatellen saada tuon oikeastaan aivan "leluhulluksi".

Muuten Friia on aika jännä persoona. Kaikessa ollaan mukana sata lasissa, eikä aivot aina ehdi kyytiin mukaan :o). Vauhtia riittää, mutta on kuitenkin ulkonakin vielä todella kuuliainen. Tekeehän se vielä kaikkea pöljää, kuten varastaa pöydältä neula(!)pakkauksen tai rasiallisen xylitol -pastilleja (jotka pisti poskeensa ja oli "hieman" huonovointinen sen jälkeen). On kuitenkin aina vilpittömästi pahoillaan kun tajuaa tehneensä tuhmuuksia ;o.