Ensimmäiset kunnon treenit joulun jälkeen. Ja näköjään olisi kannattanut olla ahkerampi... Lähdin tänään lenkille ystäväni kanssa ja päätimme mennä läheiselle koirakentälle ottamaan pienimuotoiset tokotreenit. Meille kullanarvoista kokemusta, kun niin harvoin häiriötreeniä on tarjolla.

En voi sanoa, että olisi mennyt kovin hyvin. Jonkinlainen ote harjoitteluun tuntui olevan kadoksissa ja taisin sählätä itse vähän turhan paljon. Päätarkoitukseni oli treenata hyppyä ja paikallaanmakuuta. Hyppy meni melkoisen poskelleen. Peppi samaisti esteen agilityn hyppyesteeksi ja lähti hypättyään kiertämään estettä vauhdilla takaisin luokseni... No, tein muutamia toistoja välittömällä namipalkalla esteen yli, täytyy käydä mahdollisimman pian (lue: huomenna!) uusimassa treeni, jotta saataisiin varmuutta tuohon hyppyyn ensi viikon koetta varten.

Paikallaanmakuu meni melko mukavasti. Nousi ensin melkein heti istumaan, mutta kun kävin laittamassa sen uudestaan maahan, pysyi siinä koko ajan. Olin myös hetken näkösuojassa.

Seuraaminen menikin sitten ihan pieleen. Haisteli vähän väliä maata (oli kyllä täynnä jäniksenpapanoita...) ja paineli yhdessä vaiheessa muutaman metrin päähän haistelemaan kentällä ollutta estettä... Hohhoijaa... Mitähän tästä tulee siellä kisoissa. Täytyy vaan nyt yrittää tehdä lyhyitä, hyvin motivoituja seuraamisia. Miksi tuntuu, että suoritukset vain huononee kun kisat lähenee?