Tänään taas ihan perustokoilut. Aika pitkän lenkin jälkeen otettiin, mutta ihan hyvä vire oli Pepillä päällä. Vähän alkaa jo kisat jännittää, treenit on mennyt tosi kivasti, mutta silti tuntuu, että kaikissa liikkeissä on jotain kesken. Ainut liike, joka on täysin loppuun asti hiottu on maahanmeno. Ja seuraaminen menee mukavasti, mutta se on jostain syystä sellainen liike, jota en pidä ollenkaan varmana. Tuntuu, että sen onnistuminen riippuu ihan päivästä.

Luoksetulon pysäytys meni tänään ihan mukavasti. Otan edelleen pelkästään vapauttamalla taakse namille. Pidensin matkan nyt melkein kisapituiseksi, ja hyvin pysähtyi. Pitäisiköhän alkaa ottaa jo koko liikettä? Pelkään, että pilaan hyvän alun.

Kaukot muuten jees, mutta Peppi meni alun alkaenkin vinoon maahan. Toisella kerralla parempi, mutta tuo vinous pitää saada kyllä karsittua kokonaan pois. Hyvät napakat asennonvaihdot kuitenkin. Nyt vois tehdä muutamia treenejä ylipitkillä välimatkoilla.

Noudossa otin vain yhden toiston niin, että vein kapulan noin viiden metrin päähän. Tämä meni yllättävän hyvin. Seisomaan jäämisessä täytyy vielä vahvistaa tuota seisomisen kestoa kun kävelen Pepin ohi palatessa koiran taakse.

Paikallaanmakuussa uskallan jo olla hyvän aikaa piilossa ihan ulkonakin treenatessa. Näyttää siltä, että Peppi on taas hoksannut, että mistä liikkeessä olikaan kyse. Viikonloppuna ajattelin ottaa ihan testiksi kokeenomaisen treenin läheisen koulun kentällä. Siis lähinnä tehdä liikkeet niin kuin ne kokeessa tehdään, palkkaa ajattelin antaa jokaisen tai joka toisen liikkeen jälkeen vielä tässä vaiheessa. Ensi viikon alussa vielä muutamat kunnon treenit, sitten pari päivää kokonaan taukoa ja sen jälkeen perjantaina ja lauantaina ennen kisoja ihan vaan pikku juttuja ja hiomisia. Saas nähdä miten meidän käy.