Taas on jo korkea aika päivitellä Pepin tokoilutilannetta. Olen ollut todella tyytyväinen viime aikojen treeneihin. Jopa niin tyytyväinen, että luvassa on kisoja touko - kesäkuulle. Olen alkanut pikkuhiljaa treenata enemmän voittajaluokan liikkeitä ja tuntuu, että tämä on tehnyt oikein hyvää avoimen luokan liikkeiden sisäistämiselle (ihme kyllä).

Oikeastaan ei ole ainuttakaan avoimen luokan yksilöliikettä, johon en tällä hetkellä olisi tyytyväinen. Todella kummallinen tilanne :o). Eri asia on tietysti se, miten liikkeiden suorittaminen kokeessa onnistuu. Paikallaanmakuu on ainut mikä vähän jännittää, Peppi nimittäin alkoi taas ryhmätreeneissä nousta seisomaan. Nyt ei tätä enää tee, mutta mistäs sitä sitten taas tietää kun kokeessa paineet ovat aina korkeammat kuin normitreeneissä. Yksi häiritsevä tekijä on kyllä koko ajan tapetilla, nimittäin vinkuminen. Melkein tuntuu, että vinkuminen vain pahenee mitä vanhemmaksi tuo koira tulee... Olen yrittänyt kaikennäköisiä keinoja, mutta mikään ei tunnu auttavan.

Aikaisempi kompastuskivi luoksetulon pysäytyskin sujuu nykyään todella hyvin. Tein tuossa yhdessä välissä pysäytystä lelupalkalla (siis lelu lensi minulta taakse pysäytyksestä) ja vähän aikaa sitten aloin taas tehdä liikettä takapalkalla (nami) ja yhtäkkiä pysähdys onkin pitkältäkin matkalta todella napakka! Jes!

Tänään otettiin ensimmäistä kertaa hyppynoutoa ja Peppi suoritti noudon ihan täydellisesti ilman mitään ongelmia. Peppi ei mitenkään erityisemmin "nauti" vieraista esineistä suussaan, joten kuvittelin, että hyppääminen kapulan kanssa olisi sille aluksi vaikeaa, mutta onneksi ei näyttänyt olevan :o).