...on tullut käytyä kahden viime viikon aikana. Pari viikkoa sitten meni huonosti, mutta tänään meni sitten onneksi jo vähän paremmin. Alla tämän päivän pisteet:

Paikkamakuu 9: Vinkuu...:o(
Seuraaminen taluttimetta 9: Tämä oli kohtuullisen mallikelpoista, kontakti säilyi koko ajan, paikka tosin edelleen hieman edessä.
Maahanmeno 10: Ok
Luoksetulo 8: Pysäytys vissiin hieman venyi ja Peppi oli aavistuksen vinossa pysähtyessään.
Seisominen: 10: Ok
Nouto 7: Räyh -ääni käskyn saatuaan, ei nostanut kapulaa heti vaan jäi haistelemaan tuulen mukana liikkuvaa lehteä, sitten nosti kapulan ihan huonosti suuhun, josta se tietysti tipahti melkein heti, nosti kunnolla ja tämän jälkeen ihan ok. Mitähän tämän liikkeen kanssa tekisi kun tuntuu, että tässä on melko usein kisoissa jotain hässäkkää...?
Kauko-ohjaus 10: Jee! Tässä ei nyt sitten tällä kertaa mitään ongelmia (toisin kuin viime kisoissa, lue alta).
Estehyppy 7: Meni istu -käskyllä maahan esteen takana.
Kokonaisvaikutus 8: Tuomarina toiminut Reijo Hagström ei kommentoinut pisteiden antoja eikä liikkeitä mitenkään, eikä myöskään kokonaisvaikutusta, joten en varmasti tiedä mistä kaikki pistemenetykset johtuu.
Yhteensä siis 175 pistettä ja AVO1 -tulos.

21.9. oltiin kisaamassa Riihimäellä ja silloin meni kyllä kaikki aika penkin alle. Täytyy myöntää, että olin kyllä kohtalaisen pettynyt ja ärsyyntynyt tämän kokeen jälkeen, sillä treenit olivat olleet aivan huippuja ja koira tuntui mielettämän hyvältä siihen asti kun päästiin kehänauhojen sisään. Tuomarina toimi Ossi Harjula. Tässä pisteet:

Paikkamakuu 6: Oli noussut puolivälissä istumaan (en tiedä, mutta saattoi johtua siitä, että yksi koira oli lähtenyt rivistä).
Seuraaminen 6,5: Muuten ihan ok, mutta suoritti viimeiselle suoralla täydellisen liikkeestä seisomisen aivan omatoimisesti, joten siitä pistevähennykset.
Maahanmeno 10: Ok
Luoksetulo 5: Ei mitään toivoa saada pysähtymään, vähän korvat liikahti kun annoin toisen käsimerkin. Great.
Seisominen 9: Ennakoi seisomista myös tässä.
Nouto 9: Ääntelyä noutoon lähdettäessä.
Kauko-ohjaus 0: Ei noussut ollenkaan istumaan, oli kuin liimattu maahan. Tuijotti vaan suoraan silmiin ilmekään värähtämättä.
Estehyppy 10: Ok
Kokonaisvaikutus 7: Kyttäsi koko ajan kehänauhan sisäpuolella olleita noutokapuloita (joiden seassa oli siis myös meidän kapula) ja yritti jossain välissä myös varastaa sinne hakemaan kapulaa. Myös ääntely oli taas hieman häiritsevää, ei tosin pahinta mahdollista.
Yhteensä 129 pistettä ja AVO3 -tulos.