Todella ollut taas treenaamisen suhteen hiljaista viimeisen kuukauden ajan. Yhden kerran käytiin Pepin kanssa hallilla treenaamassa omatoimivuorolla ja satunnaisesti lenkkien yhteydessä pieniä juttuja. Pitäisi varmaan ilmoittaa se johonkin kokeeseen huhti-toukokuulle, niin saisi taas itseä niskasta kiinni. Pepin steriloiminenkin oli suunnitelmissa heti joulun jälkeen, mutta enpä ole sitäkään saanut aikaiseksi toteuttaa.

Friia "pentu" lopetteli alkuviikosta ensimmäisen juoksunsa. Friialle on luvassa tokokurssia lähiaikoina ja tarkoituksena on vihdoinkin lähteä opettamaan pennulle tokon kisaliikkeitä ihan tosissaan. Tavoitteena olisi kuitenkin saada penskalle opetettua alokasluokan liikkeet tämän vuoden puolella ja ensi vuonna pitäisi olla jo kisakunnossa. En ole pitänyt erityistä kiirettä Friian suhteen, sillä jotenkin se vaikuttaa kovin pentumaiselta ja kypsymättömältä vielä. Kohta nähdään oliko juoksulla vaikutusta neidin henkiseen kehitykseen ;o).

Ronja voi edelleen hyvin, eikä minkäänlaisia ontumisia tai muuta vastaavaa ole ollut. Ronjahan täytti tammikuussa 6-vuotta, joten täytyy ruveta seurailemaan tarkasti varsinkin takajalkojen jäykkyyttä lenkkien jälkeen. Vielä mitään tällaista ei onneksi ole ollut havaittavissa :o). Painonhallinta on tietysti osa jokapäiväistä elämää ja Ronja onkin melkoisen hoikassa kunnossa.

Korrien tokokurssin viimeisten kertojen muistiinpanot on kyllä paperilla ylhäällä, täytyy yrittää saada ne tännekin väkrättyä jossain vaiheessa.