Päätin, että nyt täytyy ton paikkamakuun suhteen keksiä jotain ja otan nyt sisällä paikallaoloa ihan varmennukseksi. Tein kaksi paikallaanoloa siis sisällä, niin että itse olin piilossa paitsi tietysti silloin kun kävin palkkaamassa. Ensimmäisen kesto oli noin kolme minuuttia ja palkkasin noin 15 sekunnin välein. Toisen kesto kaksi minuuttia ja kävin palkkaamassa noin puolen minuutin välein. Näissä ei mitään ongelmia.

Täytyy jatkaa tätä nyt pari päivää ja samalla ottaa ihan lyhkäsiä paikallaoloja ulkona. Sitten kun kestää sisällä ilman palkkaa tuon kolme minuuttia niin alan vaatia hieman pidempiä myös ulkona ja siitä sitten pidentää sisällä aikaa entisestään ja ulkona myös. Tavoitteena olisi, että kestäisi sisällä ainakin neljä minuuttia ilman palkkaa ja ulkona vähintään sen kolme tietysti. Alkaa vaan aika käydä aika vähiin tämän kanssa...

Otin makuun jälkeen myös vähän noutotreeniä. Ihan vain kapulan nostamisia tiheällä palkalla sekä metallilla että puulla. Meni kivasti. Täytyy nyt jokainen noutotreeni aloittaa ihan vaan näillä nostoharjoituksilla ja sitten ihan muutaman kerran ottaa koemaisempi suoritus. Ja heiton keston voisi treenata ihan erikseen ilman noutamista.