Ei voi sanoa, että helmikuun tokoilut olisi lähtenyt hyvin käyntiin. Olin ensinnäkin itse kipeä kokonaisen viikon heti kuun alussa ja senkin jälkeen on treenimotivaatio ollut vähän hakusessa. Vähän ollaan sisällä tehty kaukoja ja aloiteltu tuota luoksetulon pysäytyksen harjoittelua.

Iltalenkillä päätin sitten edes hieman ryhdistäytyä ja otin aluksi muutaman kaukokäskyjen istumaannousun takapalkalla. Meni tosi hyvin! Viimeisellä kerralla pidensin matkan jo noin neljään metriin ja ei mitään ongelmia. Olenkohan itse liian varovainen vaikeuttamaan harjoituksia? Luulen, että voisimme edetä nopeamminkin jos Pepin osaamistaso olisi kriteerinä, mutta jostain syystä itselläni on selvä kynnys harjoitusten vaikeuttamiseen, vaikka koira jo osaisi edellisen vaiheen. No, hiljaa hyvä tulee...:o)

Otin myös yhden seuraamispätkän käännösten, pysähdyksien ja juoksuosuuden kanssa. Ja sekin meni ihan nappiin. Tänään oli näköjään hyvä päivä. Sisälle tullessa treenailtiin vielä naksun kanssa noutokapulan pitoa ja palaamista sivulle kapula suussa. Ihan jees nämäkin. Kiva kun menee treenit hyvin, antaa kovasti motivaatiota harjoittelulle!