Päätettiin eilen ihan ex tempore osallistua Hau Openin möllikisaan. Ihan mukava harjoitus saatiin, vaikka odotusaika radalle pääsyyn oli tosi pitkä. Tulin paikalle seiskan aikoihin ja meidän suoritus oli noin puoli yhdentoista aikaan! Paljon koiria liikenteessä :o).

Rata oli helppo ja ainoat kohdat, mitkä tiesin meille olevan vaikeita olivat takaaleikkaukset putkelle. Radalla oli kolme putkea, joista kahdessa sai itse valita sisäänmenopään. Olisin voinut tehdä helpomman kautta, mutta päätin nyt tosissaan pistää itseni likoon ja YRITTÄÄ takaaleikkausta jokaisella putkella. No, yritys palkittiin sinänsä, että kahdella ensimmäisellä putkella onnistuttiin todella hyvin! Muutenkin alkurata oli melko sujuvaa menoa, joskin saisin itse olla vieläkin rauhallisempi.

Viimeisellä putkella sitten takaaleikkaus epäonnistui, ainakin taisin käskyttää tosi myöhään ja käänsin liian aikaisin. Tästä siis kieltovirhe. Sitten radalla oli vielä pussi, jonka en uskonut tuottavan ongelmia, mutta yllätykseksi Peppi kääntyi pussin suulta ympäri. Meni kuitenkin hyvin kun kävin korjaamassa. Taisin itse vedettää liikaa ensimmäisellä kerralla. Eli tulokseksi 10, aikakin jäi sähläilystä huolimatta alle ihanneajan.