Otettiin tunnarin ohella myös muita juttuja. Ruutua otettiin taas pitkästä aikaa, tällä kertaa kosketusalustalla. Tämä meni hyvin, täytykin ruveta tekemään tällä tyylillä enemmän, koska tuntuu toimivan parhaiten. Seuraamista vahvistaen oikeata paikkaa eli yritän vähän hillitä tuota edistämistä, joka on taas jostain syystä ryöstäytynyt käsistä. Avoimen kaukot ja luoksari tänään jees, samoin nouto (jos ei oteta lukuun sitä lähtöhaukkua...).

Ei olisi pitänyt hehkuttaa avoimen liikkeiden täydellisyyttä aiemmin, sillä ongelmakohdaksi muodostuikin yllättäen liikkeestä seisominen. En ymmärrä mitä tapahtui, mutta lopuksi kun olin tekemässä vielä muutaman maahanmenon ja seisomisen (joiden pitäisi olla ihan läpihuutojuttuja!), Peppi tarjosikin toistamiseen seisomisen sijaan maahanmenoa. Jälkiviisaana on hyvä sanoa, että olisi pitänyt lopettaa heti siihen, mutta päädyin jankkaamaan ja lopulta turhautumaan (ei hyvä asia...). Saatiin kuitenkin lopuksi muutamia onnistuneita toistoja, mutta harmittaa, että hyvien treenien loppu meni tuollaiseksi sähläämiseksi.

Loppuviikon suunnitelmissa on vielä muutama palkkaamattomuustreeni sunnuntain kisaa ajatellen ja jatketaan tunnarin tiivistä harjoittelua. Torstaina otetaan agikentällä avoimen hyppyä, jota ollaan päästy harjoittelemaan todella vähän, muuten se päivä pidetään taukoa tokosta.