Tokoilin tänään hieman sekä Friiskun että Pepin kanssa. Friian keskittymiskyky ei tänään oikein ollut paras mahdollinen, kävin sen kanssa metsässä ennen treeniä ja se sai siellä jonkun ihme hajun ja käyttäytyi ihan sekopäisesti hetken aikaa (juoksi ympäriinsä jonnekin parin sadan metrin päähän hurjasti haukkuen, ihan kuin siellä olisi ollut joku hirviö...). Treenatessa vilkuili sitten koko ajan metsään päin, eikä mistään vähänkään keskittymistä vaativasta tullut mitään. Tehtiin sitten ihan perusasentoon tuloja, yksi tunnarikapulan etsintä ruohikosta, maahanmenoja ja pari helppoa liikkeestä seisomaan jääntiä.

Pepin kanssa sitä vastoin oli taas oikein antoisa treenituokio. Ruutua tehtiin lyhyeltä matkalta ensin alustan ja namin kanssa ja jostain hetken mielijohteesta naksautin aina kun meni oikeaan kohtaan ruutua. Lähetin sitten tyhjään ruutuun ja meni seisomaan aivan ruudun etureunaan, mutta mikä parasta, korjasi ITSENÄISESTI keskelle ruutua, josta naks ja nami. Eli alkaa pikkuhiljaa hahmottamaan ruudun idean selvästi.

Seuraamista sekä lelu että nami palkalla. Muutaman kerran tippui kontakti, josta liike seis ja palattiin aloituskohtaan ja uudestaan liike alusta. Seuraamisen jälkeen koemainen pätkä maahanmeno - luoksetulo - seisominen. Ilman välipalkkaa kaikki liikkeet. Maahanmeno hyvä, luoksetulo LOISTAVA, seisominen muuten hyvä, mutta lopussa kun olin ohittamassa, alkoi kääntyä mukana, tästä huomautus ja liikkeen suoritus loppuun. Palkaksi jättipaljon makkarapaloja! Meillä on myös kokeissa seisomisessa ollut juuri tuota samaa ongelmaa, eli nyt tällaisia saman tyyppisiä ketjutusharjoituksia, jotka loppuvat nimenomaan seisomiseen ja jättipalkkaan.

Tunnarikapula löytyi ruohikosta vasta pitkän etsinnän jälkeen, ei ole tuo nenätyöskentely kyllä meidän Pepin vahvin puoli...:o). Muutama nouto, jotka menivät ihan hyvin. Palautuksessa tosin vähän tavallaan väistää mun kättä jolloin pikkaisen liikkuu paikaltaan. Luovutuksia siis harjoitukseen. Lopuksi kotioven edessä todella hyvä ja rauhallinen, melko pitkä paikallaanmakuu, itse piilossa kulman takana, mutta kävin usein palkkaamassa. Ei vinkumista :o).

Harjoiteltavaa
  • Kokeenomaista treeniä, liikkeiden ketjutus
  • Noutokapulan luovutus
  • Tunnaria
  • Ruutua samaan tapaan kuin ennen, jotta saadaan siihen varmuutta
  • Rauhallisia paikallaanoloja