Kokeen jälkeinen viikko tuli treenattua hieman kevyemmin, mutta nyt ollaan taas palailtu normaaliin treenirytmiin. Ihan hyvin on mennyt, tehotreenin alla olleet tietty nouto ja maltti sekä luoksetulo. Nouto menee jo tosi mukavasti, otin aluksi sellaista harjoitusta, että heitin kapulan ja palkkasin Peppiä koko ajan sivulla olemisesta. Sitten kävin itse hakemassa kapulan pois ja heitin sen taas uudelleen. Ehkä joskus viidennelle kerralla annoin noutaa. Teki muuten aivan upean noudon! Nyt olen jo päässyt siihen, ettei yritäkään varastaa ja nouto sujuu liikkeenäkin ihan mukavasti, perusasento jää joskus vähän vinoon. Toivottavasti maltti säilyisi kokeessa hieman kuumemmassakin olotilassa.

Luoksetulon pysäytys on alkanut sujua nyt paremmin kun olenkin alkanut käyttää käsimerkkiä sanallisen käskyn sijaan. Vielä vapautan oikeastaan jokaisesta pysähdyksestä takapalkalle. Tänään tein treenin alkuun palkkaamattomuustreeniä, eli tehtiin maahanmeno, seisominen ja kaukot putkeen ilman palkkaa. Näitä on pakko ottaa nyt joka treenillä vaikka heti aluksi, jos saisi tota koetilanteen kuumumista vähän hillittyä.

Pakko vielä mainostaa, että Peppi suoritti eilen agitreeneissä kepit keskellä rataa molemmilta puolilta ohjaten virheettömästi! Muutenkin meni treenit ihan mukavasti, edelleen hieman vaikeuksia putkeen irtoamisella.