Täytyy välillä muistaa kertoa, miten meidän pentuprojekti etenee. Eli Friia-neiti kasvaa ja tulee villimmäksi päivä päivältä. Peppi ja Ronja saavat kärsiä oman osansa pennun vilkkaudesta ja toimivatkin useimmiten Friian puruleluina. Friia on ahne ja taistelutahtoinen pentu, joten uusien asioiden opettelu käy niin leikin tiimellyksessä kuin namien kanssa pelaillessa.

Uusia asioita opetellaan niin naksun kuin "perinteisten" koulutusmetodien avulla. Tällä hetkellä neiti osaa jo melko hyvin istua, mennä maahan kädellä avustettaessa, koskea nenällä eri juttuihin sekä ottaa jonkinlaisen otteen noutokapulaa jäljittelevästä lelusta. Luoksetuloa myös vahvistetaan kovasti lenkkien yhteydessä. Tällä hetkellä uudet, vieraat koirat ovat hieman pelottavia ja niitä ensin vähän haukutaan ja sitten ehkä vähän itketään jos ne tulevat tekemään liian läheistä tuttavuutta. Kaikkiin koiriin ollaan kuitenkin loppuen lopuksi totuttu.

Tähän asti Friia on ollut, vilkkaudestaan huolimatta, hyvin kiltti pentu. Sisäsiisteys on melko hyvin jo hanskassa jos omistaja vaan on ajan tasalla :o). Niin, ja taitaa tuosta kasvaa hieman isompi kuin äidistään, jalat ovat vaavilla jo nyt vajaan 14 viikon iässä melkein yhtä pitkät kuin Pepillä! Tässä vielä kohtalaisen tuore kuva:

785594.jpg