Eli tämmöinen tulos me sitten kannettiin kotiin tämänpäiväisestä kokeesta. Tulos ei sinänsä miellytä, mutta on monta asiaa mihin olen myös TODELLA tyytyväinen. Ensinnäkin täytyy mainita, että Peppi suoritti paikallaanmakuun kympin arvoisesti! Olinpa hiukka onnellinen. Yleisesti ottaen pahin ongelma oli Pepin kuumuminen kokeen loppua kohti. Se ei meinannut pysyä enää käsissä lopussa, mikä oli kyllä itselle melkoinen yllätys. Ronjan kanssa oli aina ongelmana vireen laskeminen kokeen aikana, enkä oikein ole osannut ottaa tällaista kuumumisongelmaa edes huomioon. Ei muuta kuin palkkaamattomuustreeniä kehiin. Tässä kuitenkin tarkempi selostus koeliikkeistä.
  • Paikkamakuu 10
    Tämä meni hyvin. Ainut ongelma oli taas (kuten viimekin kokeessa) se, että Peppi tarjosi maahanmenoa koko ajan kun odotettiin, että liike alkaisi. Kuitenkin kuin onnen kaupalla sain Pepin (taas) istumaan juuri sen hetken vierellä valmis sanan ja maahan -käskyn välillä kuin oli tarvis. Eli rauhallisuutta tuohon perusasentoon tarttis vielä saada.
  • Seuraaminen 8,5
    Kohtalaista, hieman edistystä ja muutaman kerran ekalla pätkällä kontakti hävis jonnekin. Juoksuosuus meni paremmin kuin odotin.
  • Maahanmeno 10
    Normisuoritus.
  • Luoksetulo 0
    Tämä on oikeastaan ainoa liike, joka oikeasti jäi kaivelemaan. Emme nimittäin päässeet edes kokeilemaan varsinaista liikettä, sillä Peppi lähti perääni kun oli irronnut siitä vain muutaman metrin. Hätiköin itse kyllä tässä liikkeessä, enkä esimerkiksi muistanut edes tehdä meidän takapalkka -alkurituaaleja. Olisin niin kovasti halunnut nähdä, että miten tekee tämän liikkeen kokeessa...
  • Seisominen 10
    Normi tämäkin.
  • Nouto 0
    Tässä liikkeessä koko kokeen ajan vaivannut kuumuminen tuli pahimmin esiin ja Peppi varasti aivan törkeästi kapulalle. Muuten suoritus oli kyllä ihan hieno :o).
  • Kauko-ohjaus 9
    Ihan jees. Kävi jo aika kuumana ja esimerkiksi taisi vinkua aika ajoin. Asennonvaihdon puhtauteen voisin kanssa kiinnittää huomiota, nostaa välillä pyllyä samalla maasta kun nousee istumaan.
  • Estehyppy 8
    Tässäkin kompastuskivenä kuumuminen ja Peppi mm. hyppäsi esteen yli ja takaisin jo siinä vaiheessa kun liikkeenohjaaja vasta otti yhtä lautaa siitä pois.
  • Kokonaisvaikutus 8
    Tuomari kommentoi meidän suoritusta sanoilla: "On sulla siinä aikamoinen epeli". Peppi nimittäin kävi hakemassa sitä palkkaa välillä myös tuomarilta ja liikkeenohjaajalta. Juoksi siis ympäri kenttää ja kerjäsi namia. Noudossa varastaessaan se haukahti kuuluvasti lähtiessään noutoon ja muutenkin sitä vinkumista oli vähän siellä ja täällä. Ja liikkeiden välissä myös mun komentamista mm. kengästä puremalla. Et silleen.
Eli kokeessa oli paljon hyvää, kuten paikallaanmakuun onnistuminen ja Pepin innostuneisuus tehdä hommia. Harmillista vaan, että tällä kertaa se innostuneisuus meni kyllä vähän överiksi. Kolmen viikon päästä mennään uudestaan ja taidan ilmoittaa Pepin myös lokakuussa olevaan gööttikerhon omaan kokeeseen, jos siellä vaan on vielä tilaa.