Pepin kanssa käytiin tänään tokoilemassa viimeinen ykköstulos avoimesta luokasta ja samalla saatiin tietenkin myös koulutustunnus TK2 :o). Olin itse töissä kyseisissä kisoissa, joten Peppi vietti koepaikalla aikaa heti aamu kahdeksasta alkaen. Sinänsä hyvä, sillä tällä kertaa vire oli ihan mukava, ylikierroksia ei ollut nyt havaittavissa. Pepille selkeästi sopii, että se on pidemmän aikaa koepaikalla ennen suoritusta, jolloin pahin "terä" ehtii tylsyä. Tulokseksi tuli lopulta seisomisen mentyä nollille 162,5 pistettä, tuomarina toimi Markku Santamäki.

Alla osasuoritusten pisteet:

Paikalla makaaminen 9,5
Oli siirtänyt hieman jalkaa.

Seuraaminen taluttimetta 9
Tuomarin mukaan kivan näköistä seuraamista. Tämä menikin ihan kivasti, vähän alkoi jätättää lopun juoksuosuudessa.

Maahanmeno 10
Normisuoritus.

Luoksetulo 9
Ihan hyvä luoksetulo, paras varmaan ikinä meillä kisoissa :o).

Seisominen 0
Istui! No, toivottavasti tämä tarkoittaa, että liike toimii sitten voittajassa...;o).

Nouto 6
Lähti normaalisti noutoon, mutta juuri kun oli nostamassa kapulaa, sai muka jonkun hajun vähän matkan päästä ja sitä piti käydä nuuhkaisemassa. Tämän jälkeen palasi kapulalle ja toi normaalisti. Nouto on kyllä hassu liike, se menee treeneissä käytännössä aina hyvin, mutta monesti kokeessa siinä on ongelmia. Täytyy miettiä, mitä tämän liikkeen kanssa pitäisi tehdä, jotta siihen saisi koevarmuutta. Toisaalta tuntuu, että hyppynouto on Pepille ihan mieleinen ja helppo liike. Metalli onkin sitten taas ihan erikseen, en tiedä saanko tuota koskaan hakemaan metallikapulaa...

Kauko-ohjaus 10
Tämä oli hyvä :o).

Estehyppy 9
Annoin istu -käskyn jo ilmassa, mutta liikuskeli vielä muutaman askeleen esteen takana kun meni ensin hassusti esteen sivuun. Korjasi siis itse istumaan keskelle estettä, mikä oli toisaalta hyvä asia, koska näin paluuhyppy oli huomattavasti mukavampi käskyttää.

Kokonaisvaikutus 9
Tuomarin mukaan mukavan ja terävän näköistä tekemistä.