Mun PITI mennä tänään treenaamaan myös agilitya, mutta enpä sitten viitsinyt kun oli niin huono ilma (hyvä tekosyy...). Mutta tokossa otettiin tehotreeni kaukojen ja luoksetulon pysäytyksen suhteen. Päivällä treenasin sisällä molempia takapalkalla, meni hyvin.

Hetki sitten lenkin yhteydessä otin takapalkalla kaukoja. Teki aluksi hyvin, mutta yhtäkkiä nousikin "istu"-käskystä seisomaan? Otettiin sitten lyhyemmältä väliltä monta toistoa, ja sen jälkeen teki taas ihan mallikelpoisesti. Pisin matka tällä hetkellä noin kolme ja puol metriä. Luoksetulon pysäytystä otin myös takapalkalla, meni ihan ok. Sain jo pidennettyä välin ihan kohtalaiseksi, toki on alkanut ennakoimaan ja tulee takapalkan vuoksi aika hitaasti, mutta keskityn vauhtiin vasta kun saadaan pysäytys varmaksi.

Seuraamista myös muutama pätkä, ei kehumista. Seuraaminen oli todella hyvällä mallilla ennen pentuja, mutta jostain syystä nyt seuraaminen on vähän haahuilua ja paikkakin on mielestäni väärä, liian edessä ja vielä vinossa. Kaiken kaikkiaan sain pientä toivon kipinää näistä treeneistä, vaikkei ne ihan nappiin menneetkään.