Eilen ja lauantaina käytiin Pepin kanssa tokoilemassa lähellä olevan koulun kentällä. Kaikki muut liikkeet näyttää aika positiiviselta paitsi tuo paikallaanmakuu. Vieläkin Peppi nousee aika ajoin istumaan ja eilen se rupesi suorittamaan kaukokäskyjä omatoimisesti paikallaanmakuussa!

Joo, ajattelin tehdä helpon paikallaanmakuun ilman piiloa ja hetken seistyäni Peppi nousi ihan tikkana istumaan. Käskin sen tietty maahan, mutta hetken päästä se toisti taas istumisen. Näin kävi noin neljä kertaa ennen kuin ymmärsin, että neiti luulee suorittavansa elämänsä parasta kaukokäskysarjaa... Joopa joo... No, tässä ois nyt päivää vajaa neljä viikkoa aikaa saada tuo paikallaanolo kuntoon, mitenhän käy.

Kaukokäskyt menee nyt todella hyvin, tekee hyvän sarjan noin kuuden metrin etäisyydeltä takapalkalla. Luoksetulon pysäri on ihan jees, olen nyt taas vahvistanut pelkkää seisahtumista takapalkalla ja toimii kohtuullisesti. Edelleen kun matka pitenee saisi pysähtyä nopeammin. Täytyy vaan malttaa tehdä vielä melko lyhkäsellä matkalla.

Paikallaanmakuun ohella myös nouto on nyt taas vähän tökkinyt. Täytyy tehdä ihan tässä sisällä pito ja nostoharjoituksia. Hyppyä pääsen nyt treenaamaan hyvin kun sain säilytykseen yhdistyksen tokoesteen. Itse hyppäämisen kanssa tuskin on ongelmia, mutta esteen toisella puolella istuminen tuntuu olevan vaikeaa ymmärtää. Niin ja täytyy vielä mainita, että seuraaminen on ollut aika paljon paranemaan päin nyt viime kertoina :o). Kontaktin tiputtelua ei ole tapahtunut, joskin kyllä edelleen hieman edistää... Motivaatio seuraamiseen tuntuu kuitenkin nyt olevan kohdallaan.